Titik-titik Sensitif Isteri yang Sering Diabaikan Suami

Ghairah seksual wanita dapat dipertingkatkan melalui sentuhan pada titik-titik sensual wanita. Lelaki mungkin melupakan beberapa titik pada tubuh wanita yang memberikan keselesaan dan menambah kenikmatan seksual ketika foreplay.

1. Perut bahagian bawah

Perut bahagian bawah atau kawasan di atas alat kelamin di mana rambut kemaluan tumbuh, juga merupakan bahagian sensitif wanita. Memberikan sentuhan lembut pada kawasan tersebut dapat meningkatkan ghairah dan sensitiviti wanita. Wanita yang merasa lebih positif tentang alat kelaminnya lebih sering mengalami orgasme dan lebih baik.

2. Di balik lutut

Salah satu titik seksual wanita yang sering dilupakan adalah daerah di balik lutut. Ketika pasangannya menyentuh daerah ini, mungkin wanita akan merasa geli, tetapi akan segera berubah menjadi menyenangkan ketika dipijat dengan lembut menggunakan minyak atau lotion.

3. Perut

Urutan lembut pada perut dapat memberikan pengalaman yang erotis bagi beberapa wanita. Bahkan, dalam beberapa kes, wanita mampu mencapai orgasme hanya dengan melakukan latihan perut tertentu.

Tidak semua orang mendapatkan kesan yang sama dari urutan di perut tersebut, tetapi membelai perut wanita sebelum memulakan foreplay boleh membantu meningkatkan suasana hati. Sentuhan tersebut mungkin juga menyebabkan otot vagina merasa berantisipasi dan meningkatkan ghairah.

4. Bibir

Bibir merupakan salah satu daerah yang paling erotis pada tubuh wanita. Menghabiskan sekurang-kurangnya lima minit berciuman atau hanya menyentuh bibir wanita dengan jari-jari sebelum hubungan seksual boleh meningkatkan ghairah.

5. Kulit kepala

Wanita selalu menyukai urutan di kulit kepala ketika sedang berada di salon. Sehingga suami dapat memberikan sentuhan sama kepada kulit kepala anda untuk melepaskan ketegangan. Para ahli menyatakan bahawa menggosok kulit kepala dapat meningkatkan hormon dopamin dan serotonin pada aliran darah yang membuat rileks.

6. Kaki

Beberapa lelaki mendapati bahawa kaki perempuan kelihatan lebih menarik. Urutan pada titik-titik tertentu pada kaki dapat mencetuskan ghairah seksual serta membuat wanita merasa selesa.

7. Leher

Leher adalah bahagian yang sangat sensual dari tubuh wanita. Memijat bahu dan memberikan ciuman lembut dari garis rambut ke pangkal leher dapat memberikan sensasi seksual yang luar biasa bagi wanita.

Advertisements

, , , , ,

  1. Tinggalkan komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: