Suami lemah syahwat, isteri main dengan si penjual karpet

Bacalah di akhbar-akhbar dan majalah, banyak kes isteri curang disebabkan suami gagal memenuhi tuntutan syahwat mereka. Usah bimbang jika isteri anda sudah berusia emas. Yang perlu dirisaukan ialah isteri-isteri muda dan di usia pertengahan. Silap haribulan, penjual karpet pun diberikan habuan.

Masalah yang dikenalpasti berpunca adalah yang pertama, si isteri memendam perasaan bertahun-tahun lamanya. Kurang berkomunikasi antara satu sama lain, apabila diajak berbincang si suami selalu mengelakkan diri. Yang kedua masalah nafkah batin. Di abai dan selalu gersang. Rasa ghairah sudah berkurang walaupun si isteri masih cantik dan menawan.

Si suami malu untuk mengaku beliau lemah tenaga batin. Banyak tukang urut dan pakar-pakar dalam bidang ini dan kalau kita perhatikan dalam majalah dan internet sahaja banyak iklan untuk menguatkan tenaga untuk lelaki dan untuk isteri. Jangan kita rasa malu atau rendah diri untuk melakukan sesuatu keatas diri kita demi kebahagian rumahtangga.

Isteri mana dalam dunia ini yang sanggup bertahun-tahun berdiam diri kononnya nak jaga maruah dan rumahtangga supaya nampak bahagia. Apabila si isteri yang telah lama gersang terjumpa buaya darat atau buaya tembaga yang boleh memenuhi keperluan nafkah batinnya. Ia sanggup dan berani menanggung risiko dan dosa dan tidak takut dengan azab Allah SWT nanti.

Jangan ambil risiko, anda bakal kehilangan isteri tersayang kerana lemahnya tenaga batin anda… “MULAKAN LANGKAH PERTAMA ANDA DI SINI” VIMAX ORIGINAL, HERBA HEBAT UNTUK LELAKI.

Harga promosi Vimav Canada ORIGINAL untuk bulan ini. Hanya RM250/RM260 sebotol.

Advertisements

, , , ,

  1. #1 by zafran on 30 September 2012 - 6:14 am

    Ni ubat power ke, ada kesan sampingan nya tk?

    • #2 by BestOneOfFour on 30 September 2012 - 6:09 pm

      Ya… untuk tambah power. Di rumus dari herba semulajadi dan jika dimakan secara teratur akan menjadikan zakar lebih kuat, keras. Tiada kesan yang akan memudaratkan kesihatan anda.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: